Jak na bezlepkové pečení kváskového chleba

Základem je čerstvě namletá mouka..


Na svých cestách jsem potkala mlýnek na obilí. Ten mě uchvátil! Cokoliv, co
uvaříte, upečete z čerstvě namleté mouky má nejen diametrálně odlišnou
chuť ale také hodnotné výživné benefity pro naše tělo. Je v ní zachováno
spoustu života neboť obili má do svého namletí zachovanou životodárnou
sílu. Navíc pečení je stává velmi kreativní, můžete experimentovat z druhy
obilí, různě je míchat a kombinovat, tvořivosti se meze nekladou.
Později jsem se zaměřila na bezlepkové pečení a vytvořila směs na pečení
kváskového bezlepkového chleba. Bezlepkové pečení je s mlýnkem
jednoduché, byť vyžaduje dodržení několika principů. Ale opět – čerstvě
namletá mouka dodá tělu velké množství prospěšných živin. Mouka ležící
několik měsíců v obchodech je z mého pohledu mrtvá. Mlýnek je výbornou
investicí, která se vám několika násobně vrátí!
Pro další informace ohledně pečení mě neváhejte kontaktovat.